Hjem         DameBunader         HerreBunader       Referanser         Bestilling         Kontakt oss

Referanser

Vi har kunder over hele landet om kan bekrefte at Bunadstradisjon leverer kvalitetsbunader til landets laveste priser og med korteste leveringstid.

Hvis vi noen gang skulle være så uheldig å levere en bunad som kunden er misfornøyd med, vil kunden kunne heve kjøpet uten videre diskusjoner.

Kontakt oss gjerne for å få navn og telefonnummer til kunder som er referanser.

 

Kunde i Mosjøen:
Hei! Da har jeg mottatt bunaden og den var kjempefin.

Kunde i Skjærvøy:
Hei! Takk for kjempefin service. Bunaden var fin og passer godt til henne.

Kunde i Harstad:
Hei! Jeg var så godt fornøyd med bunaden som jeg kjøpte til barnebarnet mitt til jul i fjor så her kommer en bestilling til også sønnen min. Takk for god service!

Kunde i Kongsberg:
Jeg kan forsikre at både døtrene og jeg er meget godt fornøyd med de to beltestakkene vi mottok til konfirmasjonen i mai. De er stolte som høner. Jeg sender også med noen bilder fra konfirmasjonen.

Kunde fra Oslo:
Broderiene på både beltestakken og skjorta er utrolig flotte. Dessuten sparte jeg over 20 000 kroner som jeg kan bruke på noe annet enn bunad. Takk for kjempefin service.

Kunde fra Kolbotn:
Jeg kjøpte Nordlandsbunad til meg til påske, sønnen vår fikk barnebunad til 17. mai, her kommer bestilling også til mannen min. Håper den kan leveres til jul.

Kunde fra Sigtuna (Sverige):
Hei Viggo!

Tusen,tusen takk for bunaden (Beltestakken). Den sitter som stöpt kan jeg si. Helt fantastisk. Så igjen takk for et nydelig arbeide. Min mor kommer til oss i Julen og det skal bli en glede å vise den for henne.

Jeg mailer når jeg er klar for capen.

Så får du og din familie ha en riktig GOD JUL og et godt NYTT ÅR.

Juleklem fra oss her i Sigtuna Grethe

Nok en fornøyd kunde fra Skjervøy:
I dag mottok vi bunaden, sølvet og capen til dattera vår som skal konfirmeres til våren. Den passet perfekt og arbeidet er jo helt strålende. Dere står for det dere lover, kvalitet, lavest pris og raskest levering.

Vi overfører beløpet, kr. 19900 for hele stasen i morgen.

Vi sparte så mye penger på dette at nå bevilger vi henne også et par kjoler til begivenheten.

Kunde fra Sotra:
Hei. Vil bare få gi en tilbakemelding ang. Nordlandsbunaden vi mottok i dag. Veldig fint arbeid. Flotte farger:) vesten litt stor men den kan vi få tatt inn til høsten. Vi er veldig fornøyd:) Vennlig hilsen Nina fra Sotra.

Dame fra Skien om passformgarantien:
Dette er nesten for godt til å være sant.Både min søster og jeg har lenge hatt lyst på beltestakk, men vi planlegger å få barn med tiden og da vet vi jo at det skjer forandringer med kroppene våre. Derfor har vi utsatt anskaffelsene. Med passformgarantien er det ikke mer å lure på.Dere får bestillingene i løpet av helgen.

Kunde fra Myre i Vesterålen.
Takk for en nydelig Nordlandsbunad vi mottok i dag, og ikke minst flott service.

Kjærringa mi så minst 30 år ønger ut da ho tok på seg finstasen.

Kunde fra Oslo:
Hei

Nå har jeg fått prøve beltestakken jeg fikk på lørdag og er veldig fornøyd.Flott arbeid,fine farger og passformen er veldig bra.Gleder meg til å bruke den.

Kunde med Nordlandsbunad:
Hei

Hørte om dere gjennom min svigerinne som kjøpte en blå nordlandsbunad til sin konfirmant i år.Min datter skal konfirmeres i mai neste år og jeg lurer på om dere kan gi meg en god pris på en blå nordlandsbunad.jeg synes arbeidet på bunaden var gjort veldig pent og likte spesiellt godt at skjørtet var foret.

Håper å høre fra dere ganske fort da tiden muligens begynner å bli knapp.

På forhånd takk!

Hilsen Hill Strømme.

Norskbunad
 
Copyright Norskbunad © 2011 a/s.
Telefon: 928 31 135 | Epost: norskebunadorder@gmail.com | Postadresse: HAVNEGATA 5, 1555 SON